Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
FSC gecertificeerd hout

Polar Grillen

Totaal prijs incl. btw

€ 22,95

Bestel voor € 100 of meer en uw bestelling wordt gratis bezorgd in NL en BE
Voeg toe aan winkelwagenHeeft u uw product samengesteld?
Wij sturen de offerte graag naar u toe.
Stuur mij de offerte

Wilt u persoonlijk advies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

Polar rvs ketel 1 ltr

RVS Ketel, een ideale aanvulling op uw Polar Metalli barbecue.  

Volume: 1 ltr

Over MyPizza

Met je MyPizza bestelling krijg je de hout gestookte pizza oven, pizza schep, gebruiksaanwijzing en 5 kg houtpellets

Ja, laat het eerst ontdooien en plaats daarna uw maaltijd in de oven. Toch raden we aan uw eigen pizza te bereiden, het is de moeite waard. Voor inspiratie, check MyPizza's snelle en heerlijke pizza recepten.

Het is raadzaam om de MyPizza oven na elk gebruik schoon te maken. Wanneer de oven is afgekoeld, neem je het rooster achter uit de oven om het as te verwijderen en de ventilatieopeningen schoon te maken. Je kunt tevens de bakplaat uit de oven halen om deze schoon te maken.

MyPizza is ideaal voor het creëren van perfecte pizza's. Bij de optimale temperatuur kun je een pizza in slechts een paar minuten bakken. U kunt de MyPizza ook gebruiken als elke conventionele oven, met in gedachten dat de MyPizza efficiënter is en je gerechten dus sneller gaar zijn.

MyPizza bereikt de optimale temperatuur in ongeveer 25 minuten.

Ja, deze weegt slechts 10 kg, zodat je de oven makkelijk mee kunt nemen met kamperen, naar parken, het strand, op een terras. Waar u maar wilt!

Zorg ervoor dat u altijd gebruik maakt van pellets die geschikt zijn voor de barbecue (Europese normalisatie-EN klasse A1). De pellets moeten droog zijn, bewaar ze altijd op een warme en droge plaats. Vochtige pellets branden niet goed branden en doven het vuur.

MyPizza maakt gebruik van een aluminium bakplaat, wat ideaal is voor het bereiden van je Pizza. Aluminium warmt sneller op dan steen en creëert dezelfde perfect krokant korst. De aluminium bakplaat is ook duurzamer dan steen, omdat deze niet zal barsten.

Algemeen

Ja, wij hebben een showroom in Dronten. Wij hebben hier diverse modellen voor u klaar staan. Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken.