Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
FSC gecertificeerd hout

Buitensauna's

Totaal prijs incl. btw

€ 43,95

Bestel voor € 100 of meer en uw bestelling wordt gratis bezorgd in NL en BE
Voeg toe aan winkelwagenHeeft u uw sauna samengesteld?
Wij sturen de offerte graag naar u toe.
Stuur mij de offerte

Wilt u persoonlijk advies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

Halu kussen Espen

Halu Kussen Espen uitvoering. Van € 54,95 voor € 43,95

De Halu Pillow is een uniek kussen wat ideaal is om te gebruiken in uw sauna. De ergonomische vormen van de Halu Pillow zorgen voor optimaal ligcomfort, u merkt nauwelijks dat u iets onder uw hoofd heeft liggen.

De Halu Pillow is een uniek kussen met vier flexibele ronde schotels die zorgen voor een ongekend ligcomfort. Door de bijzondere vorm ligt uw hoofd op het kussen en worden uw nek en schouders niet belast. De vier ronde schijven zorgen ervoor dat uw hoofd in een kommetje ligt, waardoor uw hoofd niet kantelt en uw nek en schouders niet belast worden. De nekspieren kunnen volledig ontspannen en u kunt bijzonder comfortabel liggen in uw sauna.

Dit hoogwaardige Espenhout  voldoet aan dezelfde hygiëne-eisen als de traditionele saunabanken.
Het Espenhout voelt zacht aan, splintert niet en is warmte-absorberend.

Over Buitensauna's

U kunt de buitensauna o.a. bezichtigen in ons magazijn aan de Oude IJsel 14 te Dronten, wij hebben hier diverse modellen van de saunabarrel voor u klaar staan. Ook ´s avonds en in het weekend ben u van harte welkom! Wij adviseren u vooraf een afspraak te maken.

De saunabarrel kan op vrijwel iedere plek geplaatst worden. De voorkeur gaat uit naar een verharde ondergrond zoals stoeptegels of klinkers. Het is belangrijk dat de ondergrond volledig vlak is.

De fundering van een saunakota dient op een vlakke ondergrond geplaatst te worden, bijvoorkeur een vloer van steen of beton.

U kunt kiezen tussen een traditioneel houtgestookte of een elektrische saunakachel om de sauna te verwarmen.  Voor beiden versies heeft Ticra Outdoor gekozen voor kachels van de Finse fabrikant Helo en Harvia. Helo en Harvia zijn wereldwijd bekent om haar robuuste, stabiele en duurzame saunakachels. 

Door de ronde vorm van de saunabarrel circuleert te warmte erg makkelijk en hoeven er geen loze hoeken verwarmt te worden, hierdoor is de saunabarrel snel op temperatuur (na 30 minuten circa 80 graden). Voor de saunakota is dit circa 1 uur.  Bij een houtgestookte saunakachel is de opwarmtijd o.a. afhankelijk zijn van de droogte van het openhaardhout en de grote van de hout blokken. Droog hout levert meer warmte. Het verwarmen met een electrische kachel duurt circa 15 min. langer.

De elektrische sauna kachels zijn voorzien van een tijdschakelaar en thermostaat. Met de thermostaatschakelaar kan de temperatuur naar wens aangepast worden. 

De temperatuur van de  houtgestookte sauna kunt u regelen door de zuurstof toevoer van de saunakachel te veranderen. Tevens zal de temperatuur afhankelijk zijn van de hoeveelheid hout in de kachel.

Algemeen

Ja, wij hebben een showroom in Dronten. Wij hebben hier diverse modellen voor u klaar staan. Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken.