Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Geniet elk seizoen van de hottub

Het juiste weer om te genieten van de hottub is er eigenlijk niet. Een hottub is gemaakt voor elk seizoen!

Hottub in de zomer

Wanneer het warm weer is kan je de hottub gebruiken ter verkoeling. Om af te koelen kan je het water het beste instellen op < 37°C graden. Bij een elektrische hottub kan je dit eenvoudig instellen. Bij een hottub met een houtgestookte kachel is het handig om dit met een speciale waterthermometer goed in de gaten te houden. 

Krijgen we te maken met een hittegolf, dan is het ook mogelijk om de hottub te vullen met water rond de 31°C/33°C. Ook voor kinderen is het een feest om op warme dagen in de hottub te springen! Wanneer de kinderen eenmaal op bed liggen kunt je nog heerlijk nagenieten van de zwoele zomeravond.

Kinderen spelen in een elektrische hottub

Hottub in de winter

In de winter kan je juist extra genieten van een warme hottub. Wanneer de temperatuur overdag rondom het vriespunt heeft gelegen, is het extra genieten wanneer je ’s avonds in een warme hottub stapt. We adviseren om in de wintermaanden de hottub op ongeveer naar 38°C te stoken. 

In de winter heeft een hottub iets meer onderhoud nodig, lees daar meer over op deze pagina: 4 tips om je hottub winterklaar te maken.

Wist je dat...
Het nemen van een hottub in de avond zorgt dat je beter in slaap valt? Het warme water verbetert de bloedsomloop en vermindert stress.

Genieten in een Skargards hottub met geïntegreerde houtgestookte kachel

Contact

Benieuwd geworden naar onze hottubs? In onze showroom staan allerlei hottubs opgesteld staan. Heb je vragen of wil je advies? Neem contact met ons op via +31 (0)321 - 311 564 of via info@ticraoutdoor.com.

Bekijk alle hottubs