Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Vacature: Junior Sales adviseur outdoor producten en zaterdaghulp gezocht!

Publicatiedatum: 30-09-2019

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste zaterdaghulp.

Ben jij een echte aanpakker en ben jij op zaterdag en in vakanties beschikbaar? Als zaterdaghulp ben je gemotiveerd en bereid de volgende werkzaamheden te verrichten, oa.:

  • showroom op orde houden
  • magazijn vegen
  • hottubs schoonmaken
  • beits werkzaamheden
  • grasmaaien

Spreken de bovenstaande werkzaamheden je aan en ben je woonachtig in de buurt van Dronten? Dan is dit een mooie kans om werkervaring op te doen en bij te verdienen!

Heb je interesse? Stuur je motivatie naar mindert.rumpff@ticraoutdoor.com of bel 06 - 13116450.

 


 

Publicatiedatum: 20-08-2019

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Sales adviseur voor de verkoop van Outdoor producten aan zowel particulieren als aan de zakelijke markt.

Enthousiaste Junior Sales adviseur gezocht!

Over Ticra:
Ticra Outdoor bestaat inmiddels al 10 jaar en heeft zich in die tijd weten te ontwikkelen als de specialist voor mensen die van het échte buitenleven houden. Ons Buitenleven assortiment bestaat uit Buitensauna’s, Hottubs (o.a. Skargards), Finse Kota’s, Camping Pods (trekkershutten voor campings, B&B’s), pizzaovens en stoere hout gestookte barbecues.

Producten halen wij rechtstreeks bij fabrikanten uit o.a. Canada en Zweden. Wij gaan voor back to basic, wat bij ons staat voor buiten zijn, rust en ontspanning en simpelweg genieten! Of dit nu is door de wellness beleving van een sauna of hot tub, door lekker buiten te koken, te tafelen en genieten van lekker eten óf door een fijne vakantie in een mooie trekkershut, dat maakt niet uit. Buiten zijn is genieten van het simpele en goede leven, dat is wat onze klanten willen!

Onze particuliere markt bestaat uit klanten die belevenisproducten zoeken voor hun eigen tuin, zoals een hottub, buitensauna, of tuinkantoor in bijvoorbeeld een Finse Kota. Onze zakelijke klanten zijn eigenaren van campings, Bed & Breakfasts en winkels in Europa die hun producten bij ons inkopen.

Wat bieden wij?

Als Junior Sales adviseur bestaat je rol binnen Ticra uit het:

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

Solliciteren?
Geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar mindert.rumpff@ticraoutdoor.com en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! Of neem voor meer informatie over de functie contact op met Mindert Rumpff tel. 06-13116450.