Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
FSC gecertificeerd hout

Meest recente weblogs

4 tips om je hottub winterklaar te maken

Geplaatst op 25 Nov, 2019

Geniet ook in de winter optimaal van je hottub. Een weldaad voor lichaam en geest. Met deze 4 tips maak je de hottub helemaal winterklaar.

Lees verder

De barrel sauna: een ijzersterk ontwerp - Ticra

Geplaatst op 24 Oct, 2018

In Finland, het land met de meeste sauna’s ter wereld, zie je ze geregeld staan: grote, ronde sauna’s in de vorm van een barrel. Reden genoeg om dit type sauna in de vorm van een vat of ton eens wat beter te bekijken. Want wat maakt het ontwerp van deze sauna zo steengoed?

Lees verder

Hoe de kota het Finse geluk bepaalt

Geplaatst op 24 Jul, 2018

Volgens de Verenigde Naties is Finland het gelukkigste land van de wereld. Reden genoeg om eens wat beter te kijken naar de levensstijl van de Fin: waarom zijn zij zo gelukkig?

Lees verder

Welke buitensauna past bij jou?

Geplaatst op 22 Jun, 2018

Even helemaal tot rust komen in je eigen buitensauna is de ultieme manier van ontspanning. Weet jij (nog) niet welke sauna je wilt aanschaffen? Bekijk dan met behulp van de infographic welke buitensauna het best bij je past: je hebt bij Ticra de keuze uit meer dan 30 barrel sauna’s, sauna pods en Finse kota’s. Er zit dus altijd een passend model tussen. Wij leggen je uit wat de verschillen zijn, zodat je gemakkelijk kunt kiezen.

Lees verder

Welke hottub moet ik kiezen?

Geplaatst op 04 May, 2018

Vind jij het lastig om de juiste hottub te vinden? Met onze keuzehulp weet je precies welke hottub je moet kopen. Hottubs komen in vele soorten en maten. Van kleine varianten op gas tot aan grote houtgestookte tubs in kunststofvorm: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoewel het grote aanbod prettig is, maakt het jouw keuze voor de ideale hottub niet per se gemakkelijk. Met onze hottub keuzehulp maak jij in no time toch de juiste beslissing!

Lees verder

Overige blogs

Extra mogelijkheden Finse kota

Uitgebreide mogelijkheden Finse Kota. In dit blogbericht treft u verschillende toepassingen en realisaties van de Finse Kota's door Ticra Buitenleven.


Naast de traditionele 6- en 8- hoekige Finse modellen is het ook mogelijk om uw kota te voorzien van ene uitbouw of meerdere Finse Kota's aan elkaar te koppelen; de mogelijkheden zijn eindeloos. De extra ruimte kunt u gebruiken voor het inbouwen van sanitaire voorzieningen, keuken, aparte entree, slaapgelegenheid, etc.

De Finse Kota is geschikt voor vele projecten. Als traditionele Finse trekkershut zorgt de kota voor die unieke belevenis als vakantieverblijf of trainingsruimte met eventueel een privé sauna of hout gestookte hottub.

v.o.f. Loonbedrijf Blokland; Finse Kota 25 m2 ingericht als kantoor en ontvangstruimte voorzien van een verlengde uitbouw met toiletruimte en extra entree. 


Fam. Neggers-Peters; Finse Kota 16,5 m2 t.b.v. trainingsruimte, voorzien van pellet kachel en uitbouw met sanitaire voorzieningen.


Caminosan; twee aan elkaar gekoppelde Finse Kota's ingericht als training ‘s en grillruimte.


 

Camping Donnersberg; twee ruime Finse kota's met meerdere slaapvertrekken, privé sauna en hottub.Beleef onze Scandinavische manier van buitenleven en kom heerlijk tot rust!

Voor bezichtingen en een persoonlijk advies bent U van harte welkom in Dronten! Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken