Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
FSC gecertificeerd hout

Meest recente weblogs

4 tips om je hottub winterklaar te maken

Geplaatst op 25 Nov, 2019

Geniet ook in de winter optimaal van je hottub. Een weldaad voor lichaam en geest. Met deze 4 tips maak je de hottub helemaal winterklaar.

Lees verder

De barrel sauna: een ijzersterk ontwerp - Ticra

Geplaatst op 24 Oct, 2018

In Finland, het land met de meeste sauna’s ter wereld, zie je ze geregeld staan: grote, ronde sauna’s in de vorm van een barrel. Reden genoeg om dit type sauna in de vorm van een vat of ton eens wat beter te bekijken. Want wat maakt het ontwerp van deze sauna zo steengoed?

Lees verder

Hoe de kota het Finse geluk bepaalt

Geplaatst op 24 Jul, 2018

Volgens de Verenigde Naties is Finland het gelukkigste land van de wereld. Reden genoeg om eens wat beter te kijken naar de levensstijl van de Fin: waarom zijn zij zo gelukkig?

Lees verder

Welke buitensauna past bij jou?

Geplaatst op 22 Jun, 2018

Even helemaal tot rust komen in je eigen buitensauna is de ultieme manier van ontspanning. Weet jij (nog) niet welke sauna je wilt aanschaffen? Bekijk dan met behulp van de infographic welke buitensauna het best bij je past: je hebt bij Ticra de keuze uit meer dan 30 barrel sauna’s, sauna pods en Finse kota’s. Er zit dus altijd een passend model tussen. Wij leggen je uit wat de verschillen zijn, zodat je gemakkelijk kunt kiezen.

Lees verder

Welke hottub moet ik kiezen?

Geplaatst op 04 May, 2018

Vind jij het lastig om de juiste hottub te vinden? Met onze keuzehulp weet je precies welke hottub je moet kopen. Hottubs komen in vele soorten en maten. Van kleine varianten op gas tot aan grote houtgestookte tubs in kunststofvorm: de mogelijkheden zijn eindeloos. Hoewel het grote aanbod prettig is, maakt het jouw keuze voor de ideale hottub niet per se gemakkelijk. Met onze hottub keuzehulp maak jij in no time toch de juiste beslissing!

Lees verder

Overige blogs

Camping POD: de ideale kampeeroplossing

De Camping POD is een ideaal alternatief voor een tent of caravan tijdens uw vakantie. Wij leggen de voordelen in dit blog aan u voor.


Elk jaar trekken 3,6 miljoen Nederlanders naar de camping om vakantie te vieren. Meestal verblijft men dan in een tent of caravan. Er is echter een alternatief: de Camping POD. Dit unieke onderkomen biedt comfort en gezelligheid voor het hele gezin. In dit blogbericht gaan we in op de voordelen die de Camping POD u als campinghouder kan bieden.

De Camping POD is een houten huisje gemaakt van grenen en lariks hout die plaats biedt aan 2-4 personen. De unieke gebogen constructie geeft de Camping POD een karakteristiek uiterlijk die perfect past in een natuurlijke omgeving. Iedere Camping POD is uniek en wordt met de hand gemaakt.


Wat biedt Ticra

De huisjes bieden het hele jaar door een luxe kampeerervaring. De Camping POD biedt een flexibele oplossing voor de campingbeheerder die zich via zijn aanbod wil onderscheiden. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. De Camping POD Comfort biedt een comfortabel onderdak aan uw kampeerders die op zoek zijn naar een pure kampeerbeleving. Voor bezoekers die juist meer luxe willen is er de Camping POD Luxury. Beide varianten zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 2 tot 4 personen.

Ticra Buitenleven is de specialist in Nederland op het gebied van de Camping POD. Wij leveren uw nieuwe Camping POD overal in Nederland tegen een scherpe prijs. Bovendien worden de huisjes in een stuk geleverd en compleet gemonteerd. Voor het veilig uitladen van de Camping POD dient er op locatie een heftruck aanwezig te zijn. De huisjes zijn niet gemeubileerd. Wij geven u graag advies over de inrichting van uw nieuwe Camping POD.

Ook voor de particulier biedt de Camping POD veel voordelen. U kunt het charmante huisje zonder vergunning in uw achtertuin plaatsen. Hierdoor heeft u de beschikking over extra slaapruimte voor logés of kantoorruimte aan huis. Door de aangebrachte isolatie kunt u de Camping POD ook in de winter gebruiken. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van deze karakteristieke aanvulling op uw tuin.

Voor meer informatie over de camping POD kunt u de volgende brochure bekijken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of bel: +31 0321 311 564.