Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Buiten koken en tafelen met Polar Grill en MyPizza

Voor het bakken van je heerlijkste vlees, groentes en pizza's!

Scandinavië staat al decennia bekend om haar kwalitatieve en hoogstaande producten. Door het gebruik van moderne machines en de beste materialen kan de Polar Grill gebruikt worden voor intensief gebruik en voor vele doeleinden.

Hierbij kan je denken aan:

 • Grillen
 • Terrashaard
 • Bakken
 • Koken

Filter resultaten

Wilt u persoonlijk advies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

aanbieding

MyPizza hout-gestookte steenoven

  € 364,95 (incl. btw)Nu voor: € 268,- (incl. btw)
  Stel samen

  Polar Grill M6+ High base

   € 1645 (incl. btw)
   Stel samen

   Polar Grill M6+

    € 1590 (incl. btw)
    Stel samen

    Polar Grill L8+

     € 2275 (incl. btw)
     Stel samen

     Polar Grill S8+

      € 1545 (incl. btw)
      Stel samen

      Wilt u persoonlijk advies?

      Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

      De Polar grill is meer dan alleen een barbecue

       Standaard voorzien van een speciale schoorsteen set en een stijlvolle schouw. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om de grill op vele plekken onder een overkapping te plaatsen zoals onder een prieel, een tuinhuis, veranda, of in een Finse Kota. De Polar Grill is niet alleen geschikt voor een barbeque, u kunt er ook een heerlijk warm haardvuur in opstoken en de grill gebruiken als terrashaard.  

      MyPizza wood-fired oven

      Heeft u zich ooit afgevraagd waarom in Italië de smaak van pizza's zo veel beter is? Het is omdat de Italiaanse restaurants pizza's bakken in traditionele hout gestookte pizza-ovens die hogere temperaturen bereiken dan een reguliere oven thuis. Met MyPizza kan iedereen thuis echte pizza's bakken met een krokante buitenkant en zachte smaakvolle binnenzijde. De oven is leuk, draagbaar en betaalbaar!

      Contact

      Heeft u een vraag over onze Polar Grills? Neem contact met ons op via +31 (0)321 - 311 564 of per mail info@ticraoutdoor.com. Wilt u onze Polar Grills bezichtigen? U bent van harte welkom in onze showroom in Dronten!