Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Hottub grenen

Ticra Outdoor maakt gebruik van duurzame houtsoorten.

Grenen (Pine) Hottubs:
Grenenhout is een veelvoorkomende en vooral sterke naaldhoutsoort en zelfs bestand tegen zeelucht. Deze boomsoort is sterker dan vuren, veerkrachtig, is bestand tegen weer en wind en het splijt vrijwel niet en is hierdoor goed bewerkbaar. Door deze positieve eigenschappen wordt Grenen al vele jaren toegepast voor vele uiteenlopende doeleinden waaronder in de bouw.

Houtdikte grenen hottubs:
Voor onze grenen hot tubs maken we gebruik van 46 mm dik hout, dit zorgt niet alleen voor een hogere isolatiewaarde maar draagt ook bij aan een sterkere contructie en langere levensduur van de hottub

Onderhoud:
Wij adviseren grenen hout bij in gebruikname en vervolgens ieder jaar te behandelen met een natuurlijke houtolie. Om het hout een andere kleur te geven kunt u het hout ook beitsen.

Lariks:
Lariks staat bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs in een natte omgeving blijft larikshout vele jaren in optimale conditie. Lariks wordt onder andere gebruikt voor terrasplanken, bruggen, telefoonpalen en aanlegsteigers. In of onder water, het maakt niet uit waar u Larikshout monteert: het is onder alle omstandigheden duurzaam. Een bijkomend voordeel van deze duurzaamheid is dat het niet nodig is om het hout te impregneren of te verven, en dat is óók goed voor het milieu.

Houtdikte lariks hottubs:
Voor onze lariks hot tubs maken we gebruik van 46 mm dik hout, dit zorgt niet alleen voor een hogere isolatiewaarde maar draagt ook bij aan een sterkere contructie en langere levensduur van de hottub

Onderhoud:
Lariks hoeft door zijn natuurlijke duurzaamheid niet noodzakelijk behandeld te worden. U kunt er voor kiezen het hout toch te behandelen met een natuurlijke olie. Om het hout een andere kleur te geven kunt u ook het hout ook beitsen.