Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.9
/ 10
klantervaringen.nl
118
FSC gecertificeerd hout

Finse Kota's

Stel uw kota samen

Lcopal dakbedekking

Grill incl. schoorsteenset

€ 0,00
€ 1.045,00
€ 1.245,00
€ 1.695,00

Afsluitklep Polar Grill

€ 55,00

Montage en Transport

€ 0,00
Op aanvraag

Totaal prijs incl. btw

€ 10.895,00

Bereken maandbedrag
Gratis verzending in NL en BE
Voeg toe aan winkelwagenHeeft u uw kota samengesteld?
Wij sturen de offerte graag naar u toe.
Stuur mij de offerte

Wilt u persoonlijk advies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

Grillkota 16,5m² + 9,2m²

Grillkota 16,5m2 + 9,2m2 8 + 6-hoekig: deze royale aan elkaar geschakelde grillkota biedt enorm veel ruimte. De Finse Kota is uitermate geschikt voor grotere groepen, families, campings en/of als ruime accommodatie verblijf.
De geschakelde Kota kunt u gebruiken als o.a. slaapkamer, keukentje, extra relaxruimte, etc.

De grillkota gebouwd in Scandinavische stijl wordt geleverd inclusief:

 • Grill (1x) inclusief in hoogte verstelbaar RVS rooster en twee RVS pannenhouders
 • Opklapbare tafels rondom de grill
 • In hoogte verstelbare schouw t.b.v. rook afvoer
 • Wanden in half-ronde (semi roundlog) uitvoering met dubbele mes en groef van grenen 
 • Wanddikte 45 mm
 • Geïmpregneerde funderingsbalken
 • Houten deur, voorzien van 6-hoekig raam en dubbel glas
 • Negen ramen met dubbel glas, waarvan standaard 4 te openen
 • Uitneembare vloervlonders
 • Dakbedekking (in diverse kleuren te bestellen)
 • Fraaie afwerking aan de voor- en achterzijde van de Finse kota
 • 7 banken incl. kussens
 • Opbergkastje boven de deur 
Afmetingen Grill Kota:    
Aantal hoeken   8 + 6  
Oppervlakte 16.5 + 9.2  
Diameter 490 + 377 cm
Hoogte  362 + 305 cm
Gewicht 1.800 + 1.100  kg
Zitplaatsen 21  

Montage

Ons montageteam kan de opbouw van uw Finse Kota verzorgen, neem contact op voor de tarieven en een passende offerte.

Ook kunt u er voor kiezen om de Finse Kota zelf te monteren. Aan de hand van een gedetailleerde handleiding met tekeningen kunt u deze zelf opbouwen.

Levering

De prijzen op onze website zijn inclusief bezorgkosten in Nederland en België. Wij leveren de Finse Kota in voorgemonteerde delen af op het door u aangegeven adres. Houd er rekening mee dat de levertijd afhankelijk van uw wensen 3 tot 8 weken bedraagt.

Ook hebben wij veel ervaring met het leveren van Finse Kota’s in landen buiten Nederland en België. Voor de levering buiten Nederland en België kunt u bij ons een offerte opvragen.

Garantie

We hechten veel waarde aan goede service- en garantievoorwaarden. Lees meer over onze voorwaarden op betalen en garantie.

Over Finse Kota's

De fundering van een grillkota dient op een vlakke ondergrond geplaatst te worden, bij voorkeur van steen of beton. Bij de bestelling ontvangt u een tekening met de exacte maten van de fundering. 

De grillkota en paviljoen kunt u met behulp van de gedetailleerde handleiding zelf opbouwen. Naast de handleiding ontvangt u ter ondersteuning ook diverse opbouw foto's van de grillkota. Veel delen zijn in de fabriek al voorgemonteerd, wat het opbouwen van de grillkota een stuk eenvoudiger maakt. Wanneer er tijdens het opbouwen van de kota of paviljoen toch nog vragen zijn, kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen om samen tot een mooi resultaat te komen.

De Grillkota's van zowel sparren als Fins grenen hout dienen behandeld te worden met een beits. Wij adviseren u een beits van het Finse merk Tikkurila. Tikkurila is een kwalitatief hoogwaardige beits voor houten woningen, buitensauna´s en grillkota´s.

De grillkota is geschikt voor vele doeleinden. Naast barbecueën en gezellig rond het haardvuur zitten, kan de grillkota ieder seizoen gebruikt worden voor gezellige muziekavonden, kinderfeestjes etc. Zonder grill wordt de kota ook toegepast als atelier, ontspanningsruimte, tuinhuis, sauna en kantoor. 

Voor het plaatsen van een grillkota is er veelal een vrijstelling van vergunning. Echter hangt dit wel af van het formaat, de locatie waar u wilt plaatsen en in welke gemeente u woont. Op de volgende website kunt u de mogelijkheden bekijken www.omgevingsloket.nl ook kunt u contact opnemen met uw eigen gemeente. 

Algemeen

Ja, wij hebben een showroom in Dronten. Wij hebben hier diverse modellen voor u klaar staan. Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken.