Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Genieten in de Finse Grill Kota

Met de Finse Kota en paviljoen krijgt u het originele Scandinavische gevoel bij u thuis! Beleef dan ook onze Scandinavische manier van leven. Voor jarenlang genieten in eigen tuin.

De Finse / lapland kota en in Zweden ook wel stuga genoemd werd al door de oorspronkelijke bewoners van Scandinavië gebruikt om tijdens de koude winters na een lange tocht weer op temperatuur te komen.

De grilll kota is ideaal voor een gezellig en heerlijk diner met familie en vrienden. U bent voor een barbecue niet meer afhankelijk van het weer inclusief temperatuur buiten, maar u zit lekker knus binnen in uw eigen bbq huis. Ook kunt u een gezellige muziekavond in uw kota organiseren of lekker warm met een glas wijn en een goed boek bij het haardvuur zitten. 

De kota ook leverbaar zonder grill, waardoor u veel ruimte creëert en de kota voor vele doeleinden kunt gebruiken zoals: relaxruimte, kantoor, tuinhuis, bed & breakfast, kapsalon aan huis, etc. 

De grillkota / bbq hut is voorzien van drie of vier ramen en een deur met ramen, hierdoor wordt i.c.m. het knetterende haardvuur een warm en knus gevoel gecreëerd. Een grillpaviljoen is daarentegen voorzien van veel grote ramen rondom, waardoor u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.