Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
FSC gecertificeerd hout

Camping Pods

Stel uw accessoire samen

Selecteer kleur

Totaal prijs incl. btw

€ 29,00

Bestel voor € 100 of meer en uw bestelling wordt gratis bezorgd in NL en BE
Voeg toe aan winkelwagenHeeft u uw accessoire samengesteld?
Wij sturen de offerte graag naar u toe.
Stuur mij de offerte

Wilt u persoonlijk advies?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever zelf bellen? U kunt ons bereiken op 0321 - 311 564.

Supi Vloer Olie 1 ltr.

SUPI VLOER OLIE

Supi Vloer Olie is hét product voor uw houten saunavloer. Trekt diep in het hout, laat geen laag achter. Biedt bescherming tegen splijten en scheuren van hout en vertraagd indringing van vocht en vuil. Tevens geschikt voor houten vloeren in vochtige ruimten zoals badkamer en keuken. Watergedragen o.b.v. natuurlijke oliën. Kan toegepast worden op zowel kaal hout als eerder geolied hout. Ook voor thermisch gemodificeerd hout en hardhout. Kan gekleurd worden volgens de kleurenkaart

Over Camping Pods

Vaak is dit niet nodig, bovendien is de Camping Pod eenvoudig verplaatsbaar. Informeer altijd bij uw plaatselijke gemeente, de goedkeuringsprocedure wordt gemeentelijk geregeld.

  • De trekkersaccommodaties voldoen aan de beoogde richtlijnen en kwaliteits eisen
  • Het kwaliteitslabel Trekkerhut geeft uw gasten de garantie op een kwalitatief goede verblijfsaccomodatie, hierop is een erkend controlesysteem.
  • Promotie wordt voor u geregeld!

Een Camping Pod wordt afhankelijk van het formaat compleet gemonteerd of in modules geleverd.

Fundering
Er dient een fundering te worden gemaakt. Voor elk model is een gedetailleerd funderingsplan verkrijgbaar. Ronde platte stenen of een betonnen fundering wordt aanbevolen.

Het lossen van de vrachtwagen en plaatsen van de Pods
Ticra Buitenleven kan zowel het afladen als het plaatsen volledig verzorgen, informeer naar de mogelijkheden 

Elektrische bedrading
Alle Luxery Camping Pods zijn volledig bedraad, stopcontacten en lichtschakelaars zijn reeds gemonteerd. De Camping Pod dient door een erkende elektricien op de stroomvoorziening te worden aangesloten. Electriciteit is bij de Comfort modellen optioneel mee te bestellen.

De Camping Pod is standaard niet gemeubileerd en vrij in te richten, optioneel kunt u diverse meubels af fabriek meebestellen. Wij geven u graag  advies over hoe u uw Camping Pod het beste kunt inrichten.

De geïsoleerd Camping Pods (Comfort+, Luxury en Lodge) zijn uitermate geschikt om het gehele jaar door te worden gebruikt, zelfs bij extreme kou. Ze zijn uitstekend geïsoleerd en daardoor met weinig energie te verwarmen. Een Pod kan met een eenvoudige elektrische kachel uitstekend worden verwarmd.

Algemeen

Ja, wij hebben een showroom in Dronten. Wij hebben hier diverse modellen voor u klaar staan. Wij adviseren u om vooraf een afspraak te maken.