Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Opstelplaats Barrel Sauna

De Barrel Sauna is op vrijwel iedere plaats eenvoudig neer te zetten. Met een houtkachel in de saunabarrel bent u niet afhankelijk van stroomtoevoer. Indien u kiest voor een Barrel Sauna met elektrische kachel, dient er tevens een stroomkabel aangelegd te worden. Belangrijk is dat de ondergrond voor de barrel stabiel en volledig vlak is. Klinkers, stoep- of grindtegels zijn een prima basis voor uw buitensauna. Ook kunt u enkel verharding aanleggen op de plaatsen van de steunpoten, wel adviseren wij het overige gedeelte onder uw saunabarrel op te vullen met bijvoorbeeld grind of houtsnippers zodat er geen beplanting tegen het hout aan groeit.

Standaard worden de buitensauna's als bouwpakket geleverd. Voor de doe het zelver bestaat is de sauna goed zelf te monteren, echter kan Ticra Outdoor ook de volledige opbouw voor u verzorgen. Er bestaan dan drie mogelijkheden: 

  1. De sauna wordt als bouwpakket geleverd en onze monteurs bouwen de saunabarrel bij u in de tuin op.
  2. We zetten de saunabarrel in de fabriek al helemaal in elkaar en leveren de sauna compleet gemonteerd bij u af. We plaatsen de sauna dan met een passende kraan op de gewenste plek in de tuin, de tarieven van het plaatsen zijn dan afhankelijk van de locatie en te overbruggen afstand waar de kraan kan staan naar de plek voor de sauna. Ticra Outdoor beschikt over de mogeljkheden om uw saunabarrel tegen een gereduceerd tarief op bijna iedere locatie te plaatsen.
  3. Wanneer de locatie moeilijk met een kraan bereikbaar is of de te overbruggen afstand te groot word. Dan kunnen onze vaste en ervaren monteurs de saunabarrel op locatie bij u in de tuin opbouwen. 
Neem voor meer informatie over het leveren en plaatsen van uw saunabarrel geheel vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen dan vooraf de kosten voor beide opties al exact aangeven. 
 
Ticra Outdoor is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige saunabarrels. U heeft daarbij de keuze uit Barrel Sauna's van Grenen, duurzaam en ecologisch thermwoood en Canadees Red Cedar. De sauna´s zijn leverbaar in diverse afmetingen en leverbaar met zowel electrische- als houtgestookte saunakachel. De vermelde prijzen op onze website zijn altijd van de Barrel Sauna als bouwpakket inclusief saunakachel voorzien van saunastenen, hittebestendige beschermplaten en tevens ook het bezorgen van uw Barrel Sauna. Optioneel kunnen wij de Barrel Sauna's gemonteerd aanleveren of op locatie opbouwen.