Gratis bezorgen vanaf € 100,- in NL en BE
TicraOutdoor 8.8
/ 10
klantervaringen.nl
119
FSC gecertificeerd hout

Skargards Swedish Hottubs

Waarom een hout gestookte hottub van Skargards?

Een heerlijke manier om een aangename tijd met familie en vrienden door te brengen; gezamenlijk baden in een hottub (badtunna in het Zweeds). Ticra Outdoor levert compleet gemonteerde Skargards hottubs, klaar voor gebruik.

Comfortabele hottubs

Alle Skargards modellen bieden een onvergelijkbaar comfortabele en aangename ervaring. In een hottub zit je niet uren stil, maar je beweegt veel. Je loopt vaak in en uit om een drankje te pakken of even af te koelen. De hottubs van Skargards beschikken daarom over een ronde rand, die het makkelijker maakt om in en uit te stappen en daarnaast zeer comfortabel is als hoofd- en armleuning. De rugleuning heeft een holle vorm met een schelpvormig zitvlak, dat de benen goed ondersteunt. De hottubs hebben geen begrensde zitplaatsen, waardoor het aantal personen dat tegelijk een bad neemt flexibel is.

Het hele jaar door genieten

U kunt makkelijk uren achter elkaar plezier hebben van een hottub. Geniet tot in de late uurtjes van gezellige momenten met vrienden en familie. Een hottub van Skargards is ontworpen om het hele jaar door te gebruiken. De kachels zijn erg effectief in vergelijking met elektische kachels, waardoor het water ook in de koude wintermaanden snel opwarmt.

Over Skargards hottubs

Skargards ontwikkelt en produceert Zweedse hottubs. De fabriek ligt aan het grootste meer van Zweden, Vänern. Skargards is een van Europa's grootste houtgestookte hottub producenten en worden in heel Noord-Europa verkocht. De hottub die u ontvangt ziet er precies uit, hoe u zich deze voorstelt. Elke tub wordt naar wens gereed gemaakt en aan huis bezorgd zonder verzendkosten.

Alle hottub-kuipen zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof, welke ook bij de bouw van moderne windmolenwieken en boten en gebruikt wordt. De hottub wordt op dezelfde manier als een scheepsromp vervaardigd. Het wordt met de hand gevormd en bestaat uit vijf glasvezelversterkte lagen kunststof. Elke laag bezit bijzondere eigenschappen, die samen het bad een onvergelijkbare levensduur geeft en, net zo belangrijk, een zacht oppervlak.

Voor de productie van uw Skargards hottub wordt uitsluitend gecertificeerd milieuvriendelijk en thermisch behandeld dennenhout gebruikt. De thermische behandeling is een milieuvriendelijk proces van impregnatie, dit biedt het hout weerstand tegen rotting en geeft deze een roodbruine kleur. Wanneer het hout langere tijd aan zonlicht blootgesteld wordt, kan de kleur langzaam verbleken. Daarom moet het hout met UV-bescherming behandeld worden.

Zo werken Skargards hottubs

Skargards hottubs zijn voorzien van houtgetookte kachels; zonder stroom of pomp. Hierdoor heeft u de vrijheid om te genieten van de hottub op afgelegen, idyllische plaatsen.

De meeste klanten vervangen regelmatig het water in de hottub, net als bij een gewoon bad. Hiervoor kan kraanwater, water uit een meer of bronwater gebruikt worden. Als u liever het hele seizoen door hetzelfde badwater wilt gebruiken, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een reinigingssysteem.

Een houtgestookte hottub heeft na aankoop niet veel kosten. Alles wat u nodig heeft is water en hout. Het opnieuw vullen van de hottub kost (afhankelijk van het formaat en de regio) ongeveer € 1,- tot € 1,50 per keer. Als u de hottub niet gebruikt, kost het u geen enkele euro.

Eindelijk is er plaats voor iedereen

Skargards creëert meer ruimte voor meer genot in uw hottub. De modellen zijn nu ook in grotere uitvoeringen beschikbaar, de 'Terras' en 'Panel' bieden plaats voor tot 8 personen en de Rojal tot 10 personen.

De Skargards modellen:

Upgrade uw Skargards hottub met diverse accessoires:

Voor advies en het bezichtigen van de modellen bent u van harte welkom in onze hottub showroom te Dronten. Belt of mailt u even voordat u langs komt? 

Overzicht alle hottub modellen: Hottub assortiment Ticra